JymyJussit Saarikentälle

Mikko Kanala ja Matias Rinta-aho (taustalla) onnistuivat Seinäjoella kunnarin arvoisesti.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto saalisti torstai-iltana Seinäjoen Ilkka-Areenalta kolme sarjapistettä. Kun sarjaa johtanut Joensuun Maila ei antanut Koskenkorvan Urheilijoiden yllättää itseään, kuittasi JoMa alkusarjan ykköspaikan Vedon sijoittuessa toiseksi. JymyJussit tuli avausjaksolla juoksun päähän jaksonumeroiden ollessa 4–5. Toisella jaksolla kotijoukkue tasoitti avausvuoron tilanteeksi 2–2. Veto käänsi ottelun itselleen kahdella kunnarilla. Matias Rinta-aho löi takakentälle suunnatulla kumuralla 1+2 ja toi vielä tuplajuoksun. Mikko Kanala taituroi kotijoukkueen kopparin avustuksella päätösvuorossa 1+1 ja ”Kanis” toi myös tuplajuoksun. Toinen jakso päättyi selkein 2–8 -numeroin.

Mainos

Veto pelaa ensi keskiviikkona jatkosarjaa Koskenkorvalla. Kiteen Pallo tulee Saarikentälle vieraisille puolestaan lauantaina 5.8. Naisten ja miesten ylempien ja alempien jatkosarjojen koko ohjelma julkaistaan perjantaina 28.7.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.