JymyJussit Saarikentälle

Mikko Kanala ja Matias Rinta-aho (taustalla) onnistuivat Seinäjoella kunnarin arvoisesti.
Vimpelin Vedon miesten Superpesis-kausi jatkuu jatkosarjan avausottelulla Saarikentällä lauantaina kello 16. Vieraaksi saapuu alkusarjan päätösottelun vastus eli JymyJussit.

Veto saalisti torstai-iltana Seinäjoen Ilkka-Areenalta kolme sarjapistettä. Kun sarjaa johtanut Joensuun Maila ei antanut Koskenkorvan Urheilijoiden yllättää itseään, kuittasi JoMa alkusarjan ykköspaikan Vedon sijoittuessa toiseksi. JymyJussit tuli avausjaksolla juoksun päähän jaksonumeroiden ollessa 4–5. Toisella jaksolla kotijoukkue tasoitti avausvuoron tilanteeksi 2–2. Veto käänsi ottelun itselleen kahdella kunnarilla. Matias Rinta-aho löi takakentälle suunnatulla kumuralla 1+2 ja toi vielä tuplajuoksun. Mikko Kanala taituroi kotijoukkueen kopparin avustuksella päätösvuorossa 1+1 ja ”Kanis” toi myös tuplajuoksun. Toinen jakso päättyi selkein 2–8 -numeroin.

Veto pelaa ensi keskiviikkona jatkosarjaa Koskenkorvalla. Kiteen Pallo tulee Saarikentälle vieraisille puolestaan lauantaina 5.8. Naisten ja miesten ylempien ja alempien jatkosarjojen koko ohjelma julkaistaan perjantaina 28.7.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.