Uusi tapahtuma lunasti paikkansa

Kyltti ohjasi väkeä perille.
Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti Kyläseuran ja Lakis Oy:n järjestämä, viime lauantaina pidetty kesätapahtuma sai väen liikkeelle.

Ensimmäistä kertaa järjestetty, mutta jokakesäiseksi suunniteltu, tapahtuma tarjosi niin ajanvietettä kuin asiaakin. Kansallispukunäyttely sai ihastuneen vastaanoton. Seppo Katajan katsaus toi esiin uusia ja mielenkiintoisia näkökulmia paikalliseen ja valtakunnankin historiaan. Tapahtuman juontajana toiminut Jari Porttila haastatteli Pokelassa asuvaa Eveliina Havista, joka on maajoukkuekouluratsastaja.

Lue koko juttu tänään (26.7.) ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.