Koirat ja ihmiset iltamissa

Ihmisen parhaaksi ystäväksi kutsutun koiran kanssa voi harrastaa monipuolisesti.

Lenkkeilyn, metsästyksen ja koiranäyttelyiden lisäksi voi harrastaa esimerkiksi tottelevaisuuskoulutusta eli tokoa (kuvassa), koiratanssia tai vaikkapa Suomessa suosiotaan kasvattavaa rallytokoa. Järviseudun Kennelkerho järjesti Vimpelin Rantakylän koulun kentällä koiramaiset iltamat, joissa esiteltiin eri koirharrastuslajejaa. Moni  tapahtumavieras oli ottanut oman koiransa mukaan: yhdessä saatettiin suunnata lähimetsään rakennetulle tietovisailulenkille.

Juttu on julkaistu 19.7. ilmestyneessä numerossa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.