Seminaari pureutui puusuksiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Seminaarin pohjana oli seminaariyleisölle esitelty Puusuksia Suomesta -kirja, jonka on toimittanut Matti Siukonen. Seminaariin kuului Haapavedeltä Vimpeliin saapuneen suksiseppä Matti Ritolan (kuvassa) työnäytökset. Kunnantalolla pidetyssä seminaarissa oli tilaa myös kysymyksille, kommenteille ja muisteluille. Seminaarin päätteeksi oli mahdollisuus tutustua Vimpeli-Seuran ylläpitämään Suksitehdasmuseoon.

Mainos

Juttu on luettavissa viikon 28 Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.