Museolla soi monipuolisesti

Vimpeli-Seuran järjestämä Museolla soi -tapahtuma kokosi jälleen kerran Suksitehdasmuseon täyteen kuulijoita.

Edellisvuosien tapaan tarjolla oli monenlaista musiikkia ikivihreistä countryyn ja yhteislaulusta tämän vuosituhannen tarjontaan. Esiintyjinä olivat Lehtimäen Pelimannit solistinaan Jari Mäenpää (kuvassa), Duo Aira ja Veikko, sieviläinen laulava harmonikansoittaja Janina Suihkola sekä Silverado Country Band. Museolla liikuttiin tunnelmasta, genrestä ja vuosikymmenestä toiseen – ja yleisö piti kuulemastaan.

Museolla soi -tapahtumasta lisää ensi viikon Järviseudun Sanomissa ja digilehdessä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.