Ympäristöjohtaja rakentelee eläkepäivinään

Julkaistu:

Aihe:

Kymmenen vuotta sitten eläkkeelle Kemiran ympäristöjohtajan tehtävästä jäänyt Lammi keskittyy nyt Lappajärvellä sijaitsevan mök- kitontin ylläpitoon. Hän täyttää tänä vuonna 70 vuotta.

Lamminkylän Leväniemessä sijaitsevalle tontille on siirretty Yli-Lammilta noin 40 neliön kokoinen hirsirakennus. Sieltä löytyy myös savusauna sekä vieraille tarkoitettu mökki. Rannan tuntumassa on myös oma saari, minne kuljetaan siltaa pitkin.

–Isäni, setäni ja isoisäni olivat kaikki rakennusmiehiä, joten rakentamisen perinne kulkee suvussa. Minä lähdin koulutielle ja valitsin toisin, Lammi toteaa.

Lue haastattelu keskiviikkona ilmestyneestä lehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.