Frisbeegolfin viikkokisat käynnissä Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kisojen sarja käynnistyi 28. kesäkuuta ja jatkuu vielä neljän viikon ajan keskiviikkoisin kello 18. Ensimmäisessä kisassa oli mukana paljon muualta tulleita. Järjestäjien mukaan on tavallista, että lajia harrastavat osallistuvat kisoihin laajalla alueella ja mahdollisuuksien mukaan useamman kerran viikossa.Keski-Suomessa aktiivista kilpailutoimintaa on ollut jo vuosia, Järviseutu on tulossa kovaa vauhtia perässä.

Frisbeegolf on harrastajien mukaan helppo aloittaa, edullinen ja koukuttava laji, jossa pääsee luonnon helmaan ja tutustuu uusiin ihmisiin.

Alajärvelle viime syksynä valmistunut 18-väyläinen rata vihittiin käyttöön vappuna.

–Se on monipuolinen ja haastavakin, mutta siitä on helppo lähteä aloittelijana liikkeelle, kuvaili Jaska Ketola.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.