Viemäri kokosi väen nuorisoseuralle

Syksyllä alkavan Länsirannan viemäröintihankkeen infotilaisuus veti Karvalan nuorisoseuran täyteen väkeä viime viikon torstaina.

Länsirannan kyläyhdistyksen aloitteesta hankkeistettu viemäröintisuunnitelman ensimmäinen vaihe on tarkoitus polkaista käyntiin syksyllä. Ensimmäisen vaiheen viemäröinnille on myönnetty ely-keskuksen avustus ja kunta on varannut määrärahan tämän vuoden talousarvioon.

–Heti sadonkorjuun jälkeen on tarkoitus aloittaa. Sydäntalvella töitä ei voi tehdä, mutta keväällä jatketaan, totesi kunnaninsinööri Anne Övermark.

Tavoitteena on, että rakennustyöt saataisiin valmiiksi ensi vuoden kesäkuun loppuun mennessä.

Ensimmäinen vaihe kattaa kiinteistöt Tarvolan koululta Karvalaan. Viemäriin liitetään ykkösvaiheessa Karvalan kylän alue, mikä alkaa vanhan tien risteyksestä ja jatkuu Ylitaloon saakka.

Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.