Rokuleilla hikoiltiin ja viihdyttiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Paitsi että lauantaina vietettiin mukavat markkinat, ratkottiin myös ensimmäiset hirrenheiton MM-tittelit. Sekä miesten että naisten sarjassa kisa oli jännittävä, ja ratkesi vasta viimeisellä heitolla. Kisassa nähtiin uudenlainen heittotyyli, jota muutama kilpailija lähti kokeilemaan. Riitta-Liisa Rinne vei voiton naisten sarjassa tuloksella 16,75. Hopeaa sai Sisko Minkkinen ja pronssia Satu Seppälä. Miesten sarjassa parhaan tuloksen, 21,79, heitti Arttu Nurminen. Toinen oli Ari Autio ja kolmas Kyösti Panula. Miehet60-sarjan kärkikolmikko oli Heikki Saarenmaa, Aimo Keto ja Antti Perkkalainen.

Yleisöllä oli varaa valita konsettien ja tapahtumien kirjosta. Lauantaina iltapäivällä Kitron Stadionilla nähtiin Joko, joko? -näytelmä, joka oli Alajärven Ankkureitten Suomi100-voimainponnistus ja kunnianosoitus. Näytelmästä ja muusta tapahtumaviikon ohjelmasta lisää keskiviikkona Järviseudun Sanomissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.