Luontokuvia Villa Nelimarkassa

Villa Nelimarkka on auki 20. kesäkuuta alkaen tiistaista perjantaihin kello 13-17.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Jouni Mäkipellon valokuvanäyttely Nurkanvaltaaja avautuu Villa Nelimarkassa tiistaina. Vuonna 2012 ensimmäisen kerran esillä ollut näyttely sai innoituksensa maalaismaisemasta katoamassa olevista heinäladoista ja elämästä niiden ympärillä. 30 valokuvan näyttely oli esillä ensimmäisen kerran Suninsalmen kahvilassa kesällä 2012 ja on kiertänyt sen jälkeen Suomea. Nyt mukana on myös uudempia kuvia.

Mainos

Mäkipelto on harrastanut luontokuvausta noin 40 vuotta. Hän kuvaa luonnon ilmiöitä laajalla skaalalla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.