Tuore kappalainen haluaa tuoda kaikki mukaan seurakuntaan

Maaliskuussa Kortesjärven kappalaisena aloittanut Tarja Takala-Luostarinen rippikoulussa Palojärven leirikeskuksessa kesäkuussa.

Julkaistu:

Aihe:

Kuortanelainen Tarja Takala-Luostarinen aloitti Kortesjärven kappeliseurakunnan kappalaisena 1. maaliskuuta.

Aiemmin pitkään nuoriso-ohjaajana työskennellyt Takala-Luostarinen valmistui teologian maisteriksi 2012, ja hänet valittiin jo samana vuonna vt. kappalaiseksi Seinäjoen alueseurakuntaan. Seinäjoelta tie vei 2013 viransijaiseksi pastoriksi Lapuan tuomiokirkkoseurakuntaan, jossa hän toimi maaliskuuhun 2017 saakka. Kortesjärven ensimmäinen naispappi hänestä tuli kiireessä, sillä edellinen kappalainen oli jäänyt eläkkeelle jo marraskuussa 2016.

–Uskallan tarttua haasteisiin. Kortesjärvi ei entuudestaan sanonut mitään, enkä tuntenut täältä ketään, mutta asukkaat ja muut työntekijät ovat osoittautuneet ystävällisiksi ja avuliaiksi ja ottaneet minut hyvin vastaan.

Lue Takala-Luostarisen koko haastattelu Järviseudun Sanomien numerosta 24/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.