Kivitipun avajaiset vetivät tuvan täyteen

Julkaistu:

Aihe:

Uudistettu hotelli Kivitippu avasi ovensa tänään torstaina. Yleisölle avoin esittelytilaisuus houkutteli paikalle tuvan täydeltä väkeä, ruokajono seisovaan pöytään kiemurteli parhaimmillaan aulaan saakka.

–Ajattelin käydä ruokatunnilla syömässä täällä, mutta eipä taida ruokatunti riittää, Tomi Paakkarinen kommentoi huvittuneena.

Kivitipussa on 270 vuodepaikkaa, jotka jakaantuvat 77 huoneeseen, kahteen sviittiin ja kuuteentoista chalet-huoneistoon.

Kivitipun ovet ovat torstaina avoinna yleisölle kello 12–16.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.