Tiistaisin tanssitaan Rantamajalla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven Saarijärven Rantamajan tanssilavalla tanssitaan tänä kesänä tiistai-iltaisin. Ensimmäiset tiistaitanssit pyörähdellään 30. toukokuuta, tahdittajan on Saija Tuupanen ja Ex-miehet.

Tiistaitanssit jatkuvat koko kesän elokuun loppupuolelle saakka. Tanssien järjestämisestä vastaa Jouko Pirttinen. Hän on vuokrannut Isomäen maamiesseuralta tanssilavan tiistai-illat koko kesän ajaksi. Rantamajalla on muina iltoina myös yksityistilaisuuksia sekä muuta toimintaa, josta Isomäen maamiesseura vastaa.

Pirttinen järjesti tansseja Rantamajalla jo viime kesänä. Kokemukset viime kesästä olivat hyviä.

–Viime kesä oli rohkaiseva, mutta riskiä tässä otetaan. Usko tiistaitansseihin on kova, aivan sen vuoksi, että viikonvaihde on niin täynnä tansseja ja muita menoja, toteaa Jouko Pirttinen.

Mainos

Rantamajalle tehdään myös uudistuksia alkavalla tanssikaudella, kun uuden lipunmyyntikopin yhteyteen rakennetaan grilli.

Suunnitelmia Pirttisellä on tulevaisuuteenkin.

–Vuodelle 2018 puolet bändeistä on jo varattu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.