Punainen Sulka innostaa

Meneillään oleva Punainen Sulka -kampanja on osa Suomi 100 -kampanjaa ja vapaaehtoistyön voimainnäytös.

Keräystä toteuttavat tuhannet vapaaehtoiset. Vimpelin tapaan keräystä ovat toteuttamassa Lions Clubien jäsenet. Vimpelissä on jo saavutettu asetettu keräystavoite eli 5 200 euroa. Kun LC Vimpeli osallistui Punainen Sulka -keräykseen ensimmäistä kertaa vuonna 1984, kerääjänä toimi myös Onni Luoma-aho. Hän ei ole mukana tämänkertaisessa keräyksessä, mutta antaa oman panoksensa hyvän asian puolesta tukijana. Tämänkertainen Punainen Sulka järjestetään nuorten hyväksi.

Lue juttu 17.5. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.