Kuusseiskoilla yhteiset viiskymppiset

Vuonna 1967 syntyneet täyttävät tänä vuonna 50 vuotta. Yksi heistä on kortesjärveläinen Antti Asuinmaa. Hän sai idean, jonka kertoi ikätoverilleen Satu Kielinen-Myllymäelle, Nina Hämäläinen kuuli asiasta kolmantena; pidetään koko kortesjärveläisen ikäluokan yhteiset viisikymppiset! Vuonna 1967 Kortesjärvelle syntyi yli 50 lasta.

Lauantaina 10. kesäkuuta Purmojärven Rantahallilla järjestetään juhlat. Iltaa vietetään teemalla Suomi 100 & kortesjärveläiset kuusseiskat 50v.

– Kutsumme juhlimaa kaikki tänä vuonna 50 vuotta täyttävät kortesjärveläiset ja Kortesjärvellä syntyneet, kertoo Antti Asuinmaa.

– Mukaan kutsutaan myös kaikki sukulaiset, ystävät, tuttavat, kylänmiehet ja -naiset, täsmentää Janne Sankelo.

Nina Hämäläinen painottaa, että kyseessä ei ole luokkakokous, vaan kaikille yhteiset juhlat.

Lahjoja ja muistamisia näillä syntymäpäiväjuhlilla ei ole, eikä myöskään puheita. Menneitä aikoja toki voi muistella, ja varmaan muistellaankin.

Illan House Band on koottu viisikymppisiään viettävien jälkikasvusta. Lavalle nousee myös Street sekä Aleksi Laukkosen yhtye solistinaan Unto Mansikkamäki. Piha-alueelle pystytetään myös karaoketeltta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.