Uusi festivaali tarjoaa ruokaa ja musiikkia luonnon helmassa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Rovaniemeläinen muusikkopariskunta Juuli Holma ja Juhana Inkinen ovat ideoineet Soinillinen-festivaalin, joka yhdistelee paikallista ruokaa, suomalaista musiikkia ja luontoa. Tapahtuma järjestetään Soinissa 16.-18. kesäkuuta.

Tapahtuma käynnistyy Korvessa soi-ilmaiskonsertilla, jossa kuullaan kantelemusiikkia ja nautitaan ympäröivän luonnon tarjoamista makuelämyksistä, joita tarjoilee lappajärveläinen Tiina Kujala. Luvassa on myös Suomi100-juhlakonsertti Soinin kirkossa, Fiddle Feast-gastronomiakonsertti Soinin yhteistalolla ja saksofonisti Jukka Perkon sekä gambisti Mikko Perkolan yhteiskonsertti.

Mainos

Soini on Juuli Holman kesäkunta. Holma ja Inkinen kokevat tärkeäksi tarjota kulttuuria myös suurten keskusten ulkopuolella. Suomenselän kesäiset maisemat luovat tapahtumalle hienot puitteet.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.