Soini kutsuu kahdeksan haastatteluun

Soinin kunnanhallitus päätti kutsua kahdeksan kunnanjohtajaksi hakenutta haastatteluun. Ensi viikon keskiviikkona järjestettävään työhaastatteluun pääsevät hallintotieteiden maisteri Aki Heiskanen Pälkäneeltä, valtiotieteiden maisteri Juha Viitasaari Helsingistä, hallintotieteiden maisteri Valtteri Väyrynen Tampereelta, hallintotieteiden maisteri Hannu Kuusela Oulusta, insinööri (YAMK) Marko Noronen Jyväskylästä, ekonomi, KTM Arja Väliaho Soinista, kauppatieteiden maisteri Timo Kärkkäinen Raahesta ja hallintotieteen maisteri Jari Iso-Koivisto Seinäjoelta.

Soinin kunnanjohtajan virkaa haki 16 henkilöä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.