Veto avasi pistetilinsä

Numerolla viisi pelannut Matias Rinta-aho kirjautti Vedolle kauden ensimmäisen kunnarin.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Seinäjoen JymyJussit oli aseeton Saarikentällä pelatussa otteluissa, jonka Veto vei puhtaasti 2-0 (6-2, 8-1). Kotijoukkueen sisäpelissä kantavia voimia olivat 1+4 lyönyt ja yhden tuonut Matias Rinta-aho ja neljästi kotipesään juoksun arvoisesti kiitänyt, joukkueensa ykköspalkinnon ja kultakypärän pokannut Olli Heikkala.

Lisää kauden avauksesta ensi keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.