Mäkisen peltomarketissa on markkinat

Julkaistu:

Aihe:

Jaakko Mäkisen peltomarketin pihasta avautuu komea alajokimaisema Kauhavan Kleemolasta kohti Kankaankylää. Mäkisen peltomarketissa myydään tietokoneita, oheislaitteita, ohjelmistoja sekä erilaisia turvalaiteratkaisuja kuten murtohälyttimiä ja kameravalvontajärjestelmiä.  Yritys auttaa myös tietotekniikkaan ja koneisiin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Peltomarketti-nimi tuli yrittäjän mainontaan siitä, että maakuntakeskuksessa peltomarketeista on viime aikoina kovasti puhuttu.

– Minullahan se oikea peltomarketti on, toteaa kymmenisen vuotta Kleemolassa yritystä pitänyt Jaakko Mäkinen. Tuolloin Mäkisen perhe osti talon kylästä.

Mäkinen toteaa, että hänen asiakkaansa ovat pääosin Härmät – Kauhava -alueelta, toki myös Järviseudulta, lähinnä Evijärveltä ja Kortesjärveltä sekä erityisesti yritysasiakkaita kauempaa Keski-Pohjanmaalta.

Jaakko Mäkisen peltomarketissa on kevätmarkkinat 5. toukokuuta, jolloin tiloihin ja toimintaan on oiva tilaisuus tutustua. Paikalla on myös useita yhteistyökumppaneita esittelemässä toimintaansa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA