Veto suosikkina kauteen

Sami-Petteri Kivimäen käskyttämä Vimpelin Veto on pelinjohtajien mestarisuosikki. Vasemmalla viime kaudella siepparina pelannut Matias Rinta-aho.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viime syksyn mestarimiehistön ykköshaastajaksi nousi Vedolle hallipesiksen SM-finaalissa hävinnyt Joensuun Maila. Alajärven Ankkureille povataan kivistä kautta, sillä se jäi ennakkokyselyn hännille. Valoakin olisi tosin näkyvissä, sillä joukkue nappasi kolmossijan kauden yllättäjät -osiossa.

Veto on hyvin esillä kyselyn tuloksissa. Vimpelin Saarikenttä rankattiin vaikeimmaksi vieraskentäksi. Mikko Kanala sai eniten ääniä, kun pelinjohtajilta kysyttiin arviota vuoden parhaasta miespelaajasta. Vuoden nuoreksi läpimurtopelaajaehdokkaaksi nousivat Vedon Perttu Ruuska ja Kouvolan Valtteri Luoma tasapistein. Vedon Sami Haapakoski on pelinjohtajien mielestä sekä paras linjapelaaja että paras vaihtolyöjä. Henri Puputti oli ylivoimainen kysyttäessä parasta kopparia.

Naisten Superpesiksen ennakkokyselyssä sarjaan nousseelta Lappajärven Veikoilta eivät pelinjohtajat paljoa odota, mutta siinä voi piillä debyyttikauteensa valmistautuvan joukkueen yllätysmahdollisuus ja iskun paikka. Yksittäisistä LaVen pelaajista rankingiin nousi Jannika Lillunen, joka jakoi kolmannen sijan parhaan etukenttäpelaajan kategoriassa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.