JS-juoksentelukausi käyntiin koleassa säässä

Toholammin Urheilijoiden Maija Hjelmeroosilla (vas.) ja Kalajoen Junkkareiden Elli Överstillä oli hymy herkässä. Översti voitti ja Hjelmeroos oli toinen 50-vuotiaiden naisten kilpasarjassa Sääksjärven ympärijuoksussa.
Vimpelin Sääksjärvellä lauantaina juostu Sääksjärven ympärijuoksu avasi JS-juoksentelukauden.

Simeon Hyyppä voitti ensimmäisen kerran urallaan Sääksjärven ympärijuoksun miesten yleisen sarjan kilpailun. Hänen aikansa koleassa ja tuulisessa säässä oli 39.34. Naisten yleisen kilpasarjan voitti Lappajärven Veikkojen Merja Valkosalo. Naisten nopein oli 50-vuotiaiden sarjassa juossut Kalajoen Junkkareiden Elli Översti. Tapahtumaan kuului myös lapsille tarkoitettu Kevät-Kirmaisu, jonka matkana oli yksi kilometri.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.