Vaalikärki muuttui Järviseudulla

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärvellä annetuista äänistä on laskettu 66 prosenttia. Tilaston kärkeen kiilasi Antti Turpeinen (kesk.) 115 äänen potilla. Evijärvellä ykkösenä on Juha Alkio (kesk.) 34 äänellä. Alajärvellä ääniä on laskettu 58,1 prosenttia, kärkisijaa pitää Kuisma Kujala (kesk.), ääniä 126. Kauhavalla kärkeen nousi keskustan Antti Kurvinen 142 äänellä. Ääniä on laskettu 54,4 prosenttia. Vimpelissä ykköspaikka on Yrjö Koivukoskella (kesk.), 54 ääntä. Vimpelissä ääniä on laskettu 53,2 prosenttia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.