Lukijan mielipideartikkeli:

Vain äänestämällä voit vaikuttaa

Varsinkin lapsiperheiden ja nuorten elämään kunta vaikuttaa monin eri tavoin. Perhepäiväasiat, varhaiskasvatus, peruskouluun ja lukioon liittyvät asiat järjestellään kunnassa. Ikäihmisille palvelut ovat tärkeitä, ja että ne olisivat lähellä. Miksi et olisi vaikuttamassa siihen ketkä niistä ovat päättämässä? Samoin liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat paljolta kunnan toimista riippuvaisia. 

Ketä sitten äänestää? Kannattaa miettiä, onko ehdokas kehitystä suosiva, idearikas, tai muutosvastainen ei-linjalla oleva. Vai pelkästään julkisuutta tavoitteleva. Tärkeintä on käydä äänestämässä.

Äänestäjä

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.