Lukijan mielipideartikkeli:

Keskustan kuntapäättäjät Vimpeli

Kysyn rehellisesti: haluatteko, että meillä on Järviseudulla oma ammattikoulu ja siellä myöskin oppilaita? Ette ilmeisesti halua, koska kuuleman mukaan koulukyyditys loppui ja oppilaiden pitäisi päästä Lappajärvelle, mutta ette vaivaudu järjestämään heille edes kyyditystä. Vastaus on keskustapäättäjiltä, että ei kuulu meille, menkööt omilla kyydeillään.

Käsittämätöntä. 16-vuotiaiuden pitäisi siis kulkea omilla kyydeillään kouluun. Ehdottomasti ei. Minä kuljetan neljä oppilasta omalla autollani Jamille, mutta kun oppilaita on kahdeksan, kaikki eivät sovi tautooni. Kaiken lisäksi meillä on opettaja, joka tulee kymmeneksi töihin, niin oppilaat ovat oman onnensa varassa, millä kouluun pääsevät.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Marja-Leena Laakso sanoi puhelimessa, että asia varmasti hoidetaan ja oppilaskyyditys järjestetään. Sitä ei kuulemma järjestetä tänä keväänä. Hävetkää keskustan kuntapäättäjät. Jamista valmistuu meille joka vuosi hyviä nuoria työelämään, mutta jos toiminta on tällaista, ei tarvitse mainostaa, että kyllä Vimpelissä on vetoa.

Tällä toiminnalla emme saa kyllä mitään positiivista kuvaa pitäjästämme.

Aimo Huopana

Kuntavaaliehdokas (Sd.)

Vimpeli

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.