Ennakkoäänestys aktiivisinta Kauhavalla

Kuntavaalien ennakkoäänestyksessä annettiin alustavien tietojen mukaan yli 1,1 miljoonaa ääntä. Ennakkoon äänesti noin 26.3 prosenttia äänioikeutetuista. Edellisissä kuntavaaleissa vuodelta 2012 vastaava luku ennakkoäänestyksen päätyttyä oli noin 24,4 prosenttia.

Järviseudun Sanomien levikkialueella ahkerimmin ennakkoon äänestettiin Kauhavalla, missä 35 prosenttia äänioikeutetuista antoi äänensä ennakkoon. Ennakkoäänestäjiä oli 4625 henkilöä. Alajärvellä, Lappajärvellä ja Vimpelissä ennakkoäänestäjiä oli prosentuaalisesti tismalleen saman verran, 31,2 prosenttia. Alajärvellä ennakkoon äänesti 2412 henkilöä, Lappajärvellä 818 ja Vimpelissä 757. Evijärvellä ennakkoäänestysaktiivisuus jäi hieman vähäisemmäksi, 26,1 prosenttiin. Ennakkoäänestäjiä oli siellä 531 kappaletta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Sami Alasara muistuttaa, että haasteita riittää ja niitä on tulossa jatkossakin.

Syksyn tuulia 

SYKSY koputtelee tulollaan ja luonto hiljentyy kohti talvea, mutta kunnissa sen kun vauhti kiihtyy. Alkuvuodesta

Sami Alasara muistuttaa, että haasteita riittää ja niitä on tulossa jatkossakin.

Syksyn tuulia 

SYKSY koputtelee tulollaan ja luonto hiljentyy kohti talvea, mutta kunnissa sen kun vauhti kiihtyy. Alkuvuodesta

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.