Alajärven investoinnit edistyvät hyvin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven kaupungin mittavat investoinnit edistyvät aikataulussa. Mäntymäen päiväkodin urakka on jopa kuukauden aikataulusta edellä ja rakennusliike Ranta luovuttaa sen kaupungille kesäkuun aikana.

Ylipainehallin rakentaminen on urakkatarjousvaiheessa. Sen on määrä valmistua Heraskriivarinkydölle marraskuussa. Kehitysvammaisten ohjatun ja tuetun asumisen yksikölle on osoitettu paikka Alajärven rannan tuntumasta terveyskeskuksen takaa. Suunnittelutyöryhmä aloittelee toimintaansa ja rakentaminen on suunniteltu alkavan vuoden kuluttua keväällä.

Hammashoitolan tilat entisen psykiatrisen poliklinikan tiloihin terveyskeskuksen taakse valmistuvat kesäkuun loppuun mennessä. Valmiusaste on  yli 80 prosenttia.
-Tällä hetkellä kohteessa on meneillään tasoitus- ja maalaustyöt, talotekniikka LVIS sekä ulkovuoren uusiminen, kertoi tekninen johtaja Jouni Hänninen.

Terveyskeskuksen saneeraustyöt edistyvät myös ensiavun laajennuksen suhteen.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.