Hyviä tekoja etsimässä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä etsitään sataa hyvää tekoa. Idea lähti liikkeelle nimettömänä pysyttelevän naishenkilön tekemästä kuntalaisaloitteesta.

Tavoitteena on etsiä ja koota tekoja, jotka hyödyttävät vimpeliläisiä, tuovat iloa ja lisäävät viihtyvyyttä. Teko tuottaa hyvää mieltä sekä teon tekijälle itselleen että niille, jotka ovat hyvän teon kohteina. Hyvä teko voi olla iso tai pieni, aineeton tai rahallinen. Kuntalaiset saavat tietoa hyvien tekojen määrästä ja siitä, kuinka paljon on vielä matkaa tavoitteeseen eli sataan hyvään tekoon. Teoista voi ilmoittaa kuntaan sähköpostitse, perinteisellä kirjepostilla tai käymällä kunnantalolla.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.