Vimpelille ylijäämätulos

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin kunta tiedotti tiistaina, että se teki vuonna 2016 ylijäämäisen tuloksen.

Kunnanhallituksen maanantaina käsittelemän tilinpäätöksen ylijäämä on 1 482 845 euroa. Ylijäämäisen tilinpäätöksen ansiosta taseessa oleva alijäämä supistui viime 710 777 euroon. Vielä vuonna 2015 taseessa kunnalla oli kattamatonta alijäämää 2,2 miljoonaa. Ylijäämäisen tuloksen taustalla vaikuttavat muiden muassa kriisikuntamenettelyn aikana tehdyt talouden sopeuttamistoimet.

Lisää tilinpäätöksestä keskiviikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.