Valkealammelle toivotaan uutta nostetta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lehtimäen Valkealammelle haetaan hankkeella uutta nostetta. Valkealampi, jota on markkinoitu myös Etelä-Pohjanmaan Lappina, on perinteikäs matkailualue, joka tarjoaa mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja liikunnasta.

Sen jälkeen, kun alueella toiminut Lehtimäen Matkailu Oy ajettiin alas vuonna 2013, Valkealammen matkailukäyttö on hiipunut. Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimi haki suunnitteluhanketta Valkealammen alueen kehittämistä varten Kuusiokuntien kehittämisyhdistykseltä vuodelle 2014, mutta rahoitusta ei tuolloin järjestynyt. Nyt Aisaparille on jätetty hakemus hankkeesta, jossa suunnitellaan Valkealammen alueen virkistyskäytön kehittämistä. Lähiseudun asukkaita, yhdistyksiä ja yrityksiä kutsutaan mukaan suunnittelemaan Valkealammen omatoimikäytön tuotteistamista sekä siellä tarjottavia palveluita.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.