Uusi talo vanhoista puista

Julkaistu:

Aihe:

Aina uutta tupaa ei tarvitse tehdä uudesta materiaalista, vaan vanhaa voi kierrättää, esimerkiksi siirtämällä vanhan hirsitalon uudelle paikalle.

Vanhan talon siirtämisessä dokumentointi on tärkeää, sillä se on koottava käänteisessä järjestyksessä purkamiseen nähden. Kaikki käytettävä materiaali on merkittävä ja kirjattava ylös, jotta sen voi hyötykäyttää pystytysvaiheessa.

Perinteinen hirsitalo on kustannuksiltaan samaa luokkaa kuin uudet omakotitalot, mutta käyttämällä kierrätysosia rakennuskustannuksissa on mahdollista säästää huomattavia summia.

Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomien rakennusliitteestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.