Lukijan mielipideartikkeli:

Kiitos Alkio ja Kirsilä!

fbe2e35f95ea5c79210d03e49f2b80a6.jpg

Todistitte kirjoituksellanne sen tosiasian, että Evijärven keskustapuolueen johto ei lue tai kuuntele kuin omia ylimielisiä väittämiään.Eipä ole ihme, että monet kuntalaisten suurin joukoin allekirjoittamat vetoomuskirjeet ovat jääneet huomiotta. Tässä näette evijärveläiset syyn sille, että hätähuutonne on kaikunut kuuroille korville.

Kirjoituksessani 1.3. vertailin alueen kuntien talousarvioissa vuosikatteen prosenttiosuutta poistoista. Tuohon samaan kertomaani 27 prosenttiin päätyi myös paikallislehti Järviseudun Sanomat kirjoituksessaan (JS 11.1.). Puheenjohtajat Alkio ja Kirsilä kertovat viime viikon lehdessä toteutuneita vuoden 2016 ”noin” lukuja ja niihin vedoten väittävät alkuperäistä kirjoitustani virheelliseksi. Nämä tosiasiat voi jokainen lasku- ja lukutaitoinen tarkastaa, jos vain on halua.

Evijärven kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan olisi syytä tarkastaa, mitä asiaa kommentoivat. Kunnan asioita hoitaessa tuollaisesta toiminnasta saattaa koitua kuntalaisille korvaamatonta vahinkoa, mutta onneksi täällä Lukijan loolassa voi kärsiä vain uskottavuus. Se ei kuitenkaan taida olla paljon se.

Lasse Vertanen

SDP, Evijärvi

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Pesäpallokauden kynnyksellä Matti Lehto kysyy mielipidekirjoituksessaan, mikä on VImpelin Vedon linja pelikuulutusten osalta. Kuva: Lasse Pippola.

Mielipide 2

KIRJOITIN viime vuonna mielipiteeni pesäpallo-ottelujen kuuluttamisesta. Se julkaistiin elokuussa 2023 Ilkka-Pohjalaisessa ja Järviseudun Sanomissa. Olin

Pohjanmaan Kristillisdemokraattien naisjärjestö vetoaa lapsen oikeuteen viettää aikaa vanhempiensa kanssa.

Kallisarvoinen lapsi

Lasten hätä ja nuorten ahdistus täytyy ottaa nyt todesta. Meillä on faktatietoa siitä, miten terveyden

Pesäpallokauden kynnyksellä Matti Lehto kysyy mielipidekirjoituksessaan, mikä on VImpelin Vedon linja pelikuulutusten osalta. Kuva: Lasse Pippola.

Mielipide 2

KIRJOITIN viime vuonna mielipiteeni pesäpallo-ottelujen kuuluttamisesta. Se julkaistiin elokuussa 2023 Ilkka-Pohjalaisessa ja Järviseudun Sanomissa. Olin

Pohjanmaan Kristillisdemokraattien naisjärjestö vetoaa lapsen oikeuteen viettää aikaa vanhempiensa kanssa.

Kallisarvoinen lapsi

Lasten hätä ja nuorten ahdistus täytyy ottaa nyt todesta. Meillä on faktatietoa siitä, miten terveyden

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.