Lukijan mielipideartikkeli:

Kiitos Alkio ja Kirsilä!

fbe2e35f95ea5c79210d03e49f2b80a6.jpg

Todistitte kirjoituksellanne sen tosiasian, että Evijärven keskustapuolueen johto ei lue tai kuuntele kuin omia ylimielisiä väittämiään.Eipä ole ihme, että monet kuntalaisten suurin joukoin allekirjoittamat vetoomuskirjeet ovat jääneet huomiotta. Tässä näette evijärveläiset syyn sille, että hätähuutonne on kaikunut kuuroille korville.

Kirjoituksessani 1.3. vertailin alueen kuntien talousarvioissa vuosikatteen prosenttiosuutta poistoista. Tuohon samaan kertomaani 27 prosenttiin päätyi myös paikallislehti Järviseudun Sanomat kirjoituksessaan (JS 11.1.). Puheenjohtajat Alkio ja Kirsilä kertovat viime viikon lehdessä toteutuneita vuoden 2016 ”noin” lukuja ja niihin vedoten väittävät alkuperäistä kirjoitustani virheelliseksi. Nämä tosiasiat voi jokainen lasku- ja lukutaitoinen tarkastaa, jos vain on halua.

Evijärven kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan olisi syytä tarkastaa, mitä asiaa kommentoivat. Kunnan asioita hoitaessa tuollaisesta toiminnasta saattaa koitua kuntalaisille korvaamatonta vahinkoa, mutta onneksi täällä Lukijan loolassa voi kärsiä vain uskottavuus. Se ei kuitenkaan taida olla paljon se.

Lasse Vertanen

SDP, Evijärvi

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.