Avain Säästöpankki kehittää sähköisiä palveluita

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Avain Säästöpankin toimitusjohtaja Mikko Ruuska on tyytyväinen liiketoiminnan volyymien ja asiakasmäärien kehitykseen ja uskoo kasvun edelleen jatkuvan. Viime vuonna asiakasmäärä kasvoi kaksi prosenttia, asiakkaita vuoden lopussa Etelä-Pohjanmaan pohjoisosassa, Keski-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaan eteläisellä alueella toimivalla pankilla oli runsaat 14 800.

– Digitalisaation kehitys tulee mitä ilmeisimmin olemaan vielä nopeampaa kuin tässä vaiheessa voimme ajatella. Säästöpankkiryhmä panostaa vahvasti sähköisten palvelujen kehittämiseen ja palvelujen tarjoamiseen asiakkaille ajasta ja paikasta riippumatta, toteaa toimitusjohtaja Mikko Ruuska.
Varainhankinnan kasvu oli neljä prosenttia, määrä vuoden lopussa oli 230 miljoonaa euroa. Rahasto- ja vakuutussäästäminen kasvoivat 19 prosenttia. Pankin luottokanta oli 249 miljoonaa euroa, kasvua edellisvuoteen oli kahdeksan prosenttia. Pankin taseen loppusumma oli 337 miljoonaa euroa, kasvua oli kuusi prosenttia. Pankin vakavaraisuus parani ja on nyt 18,23 prosenttia. Pankin liikevoitto oli 3,7 miljoonaa euroa. Liikevoitto oli reilut 1,1 prosenttia taseen vuosikeskiarvosta.
Avain Säästöpankilla on tällä hetkellä konttorit Kortesjärvellä, Kalajoella, Kaustisella, Kokkolassa, Kälviällä, Raahessa, Sievissä, Toholammilla ja Ylivieskassa. Pankin palveluksessa on 40 henkilöä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.