Linnoilla pitkä liitto

Nykyisin Oulussa asuvilla, mutta Vimpelissäkin yrittäjinä toimineilla Kirsti ja Sakari Linnalla on aihetta juhlaan.

Vimpelin Lypsinmaassa, Kirsti Linnan kotona vihille menneet Linnat juhlivat timanttihääpäiväänsä perhepiirissä. Linnoilla on kolme lasta ja kuusi lastenlasta. Vimpelissä Linnat toimivat yrittäjinä. Heidät muistetaan Vaparista, Asuliiteristä ja Kirstin Vinkeistä. Pitkän liittonsa salaisuutena on toisen kunnioittamisen lisäksi ollut joustaminen ja toisen ymmärtäminen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Harri Silvolahti.

Pyykinpesupäivä

RAAMATUSSA purppurakankaidenmyyjä Lyydia oli muiden naisten kanssa joen rannalla. Paavali Jumalan johdattamana tuli juuri oikeaan

Harri Silvolahti.

Pyykinpesupäivä

RAAMATUSSA purppurakankaidenmyyjä Lyydia oli muiden naisten kanssa joen rannalla. Paavali Jumalan johdattamana tuli juuri oikeaan

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.