Päivähoitoa pähkäillään Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kunnanhallituksen asettama varhaiskasvatustyöryhmä on saanut selvityksensä valmiiksi Evijärvellä.

Työryhmän tehtävänä on ollut suunnitella vaihtoehtoja päivähoidon järjestämiseksi nykyistä taloudellisemmin. Tällä hetkellä Evijärven kunta ostaa päivähoitopalvelut Kauhavan kaupungilta. Kunta on ollut palvelun laatuun tyytyväinen, mutta lähes 800 000 euron vuosikustannuksia pidetään liian suurena.

Työryhmän mukaan Evijärven kannattaa jatkossakin toteuttaa 0–5-vuotiaiden päivähoito yhteistyössä yhden tai useamman kunnan kanssa. Työryhmä pitää Kauhavan ohella mahdollisina yhteistyökumppaneina Lappajärveä ja Vimpeliä.

Työryhmän tehtävänä oli myös ottaa kantaa päivähoitorakentamiseen. Nykyistä päiväkotia vaivaa tilanahtaus. Työryhmä esittää vaihtoehdoiksi tilojen laajentamista entisen sosiaalitoimiston tiloihin tai vuokrattavan tai ostettavan siirtotilojen hankkimista.

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyneestä lehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.