Pelimanniharrastukseen matala kynnys – katso video!

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudulle on perustettu viime syyskuussa Järviseudun Pelimannit -niminen rekisteröity yhdistys.

Yhdistyksen tarkoituksena on järviseutulaisen kansanmusiikin ja tanssiperinteen harrastaminen, edistäminen ja tunnetuksi tekeminen. Uuden ryhmän tarkoituksena on olla matalan kynnyksen ryhmä, jonka ohjelmisto koostuu Järviseudun kunnista kerätyistä kappaleista. Harjoituksiin on kokoonnuttu tähän mennessä Evijärvelle, Lappajärvelle ja Vimpeliin.

Järviseudun Pelimanneista voit lukea keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.