Alkuopetuksen yksiköstä löytyi homelajeja

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven kirkonkylän alkuopetuksen yksikön tiloissa tehdyistä sisäilmamittauksista on paljastunut kosteusvaurioon viittaavia homelajeja.
Tulokset tulivat tällä viikolla, ja ne käytiin torstaina läpi terveystarkastajan selostuksen mukaan. Näytteistä löytyi runsaasti homelajeja ja niiden määrät ovat suuria.
Tulosten perusteella koulussa ei voida jatkaa opiskelua niin, että kaikille voidaan taata terveydelle suotuisat olot.
Asiasta järjestetään tiedotustilaisuus ensi viikon maanantaina kello 18.30 koulukeskuksen auditoriossa. Tilanteesta kertovat sivistysjohtaja ja terveystarkastaja. Paikalla on myös kunnan edustajia.
Torstain kokouksessa päätettiin, että opiskelu alkuopetuksen yksikössä loppuu niin pian kuin mahdollista. Tavoitteena on, että yksikköön ei palata enää hiihtoloman jälkeen. Osa oppilaista siirretään yhteiskoulun tiloihin ja osa Länsirannan tai Rantakankaan kouluille. Siirtoja suunnitellaan tällä hetkellä siten, että koko ensi lukuvuosi toimitaan muualla kuin alkuopetuksen yksikössä.
Rakennuksen tulevaisuudesta päätetään uusien tutkimustulosten ja selvitysten perusteella.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.