Vimpelissä teemana aikakone

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin lukion penkkareissa pukeuduttiin tällä kerralla eri aikakausia koskeviin teemohin, ajalta ennen ajanlaskun alkua aina nykypäivään saakka.Tärkeää osaa penkkareissa näytteli aikakone, johon saatiin lisäosia opettajien – ja abienkin -suorittamien tehtävien avulla. Aino Mäkelä oli pukeutunut 1920- ja 30-lukujen teeman mukaan. Hän pääsi penkkareiden päätteeksi selfieen Laura Luoma-ahon kanssa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.