Mies menehtyi ulosajossa Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Aamulla vähän kello kahdeksan jälkeen Pohjanmaan hätäkeskukseen ilmoitettiin ulosajosta Alajärvellä Kyyjärventiellä.

Pelastus- ja poliisiviranomaisten huomasivat paikalle saapuessaan, että metsässä oli katollaan auto, joka oli suistunut kulkusuunnassaan tien vasemmalle puolelle. Auton kuljettajan paikalla oli mies, joka oli menehtynyt onnettomuuden seurauksena. Onnettomuudessa menehtyi 75-vuotias rannikkopohjalainen mies.
Tapahtumapaikalla tie kulkee suoraan ja noin 200 metriä ennen suistumiskohtaa tiessä on ylämäki. Suistumisjäljistä voitiin todeta henkilöauton tulleen Alajärven suunnasta kohti Kyyjärveä. Suistumisjälkiä ei ollut ajoradalta todettavissa, mutta tien reunasta alkaen ojaan ja edelleen metsään oli lunta muutamasta senttimetristä noin kahteenkymmeneen senttimetriin. 

Suistumisjälkiä oli yhteensä neljä, jotka alkoivat 47 metriä ennen auton pysähtymiskohtaa. Henkilöauto oli katollaan ojan metsän puoleisella reunalla keula metsään päin.

Auton oli törmännyt ojan metsän puoleisella reunalla olleeseen kumpareeseen, josta se oli lentänyt sähköpylvääseen. Pylväs oli kumpareesta noin yhdeksän metrin päässä metsän reunassa. Sähköpylväässä oli törmäysjälkiä noin kahden metrin korkeudella ja pylväs oli katkennut noin kolmen metrin kohdalta.
Tiessä on jääpolanteet, joiden syvyys vaihtelee yhden ja kahden senttimetrin välillä. Tapahtuma-aikaan aamulla tien pinta oli jäinen. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.
Koska kyseessä on kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus, niin tapahtumaa tutkii myös liikennevahinkojen tutkijalautakunta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.