Uusien tapahtumien jäljillä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä järjestettiin torstai-iltana mielenkiintoinen tapahtumien ideointiriihi.

Mainos

Järviseutu kartalle! -illan aikana pohdittiin ryhmissä, millainen tapahtuma voisi houkutella tuhat ihmistä Järviseudulle. Kuntia, eri yhdistyksiä, yrittäjiä  ja muita toimijoita edustaneiden osallistujien idealinko oli iskukunnossa, sillä kolmessa eri ryhmässä kirjattiin hieno idea toisensa perään. Osallistujat pääsivät äänestämään suosikkiaan. Mikä se on, selviää ensi keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.