Näitkö aamulla tulipallon?

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Tarvolassa näkyi keskiviikkoaamuna puoli seitsemän aikoihin tulipallo.

Ursan Taivaanvahti-palvelun mukaan lappajärveläiset työmatkalaiset olivat todistamassa, kun kirkas, vihreänä hohtava valopallo kulki Tarvolassa länsi-itä-suunnassa pudoten ilmeisesti rannalla olevan mökin pihaan.

Mainos

Näitkö tapauksen tai saitko jopa kuvan siitä? Ota yhteyttä toimitukseen: 044 7656 706 tai toimitus@jarviseudunsanomat.fi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.