Näitkö aamulla tulipallon?

Lappajärven Tarvolassa näkyi keskiviikkoaamuna puoli seitsemän aikoihin tulipallo.

Ursan Taivaanvahti-palvelun mukaan lappajärveläiset työmatkalaiset olivat todistamassa, kun kirkas, vihreänä hohtava valopallo kulki Tarvolassa länsi-itä-suunnassa pudoten ilmeisesti rannalla olevan mökin pihaan.

Näitkö tapauksen tai saitko jopa kuvan siitä? Ota yhteyttä toimitukseen: 044 7656 706 tai toimitus@jarviseudunsanomat.fi

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.