Putkirikko toi palokunnan paikalle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Aapiskujan koululla Vimpelissä tapahtui keskiviikkona illalla putkirikko.

Koulun vieressä olevaan asuntolaan menevä vesiputki murtui, ja vettä pääsi kellariin. Pelastuslaitos imi lattialle päätyneen veden viemäriin ja kuivasi lattian.

Mainos

Palohälyttimen laukeaminen johtui pienen kuumavesiputken halkeamisesta. Putki halkesi liikuntasalin alakerrassa sijaitsevassa huoltohuoneessa.

Vimpelin tekninen toimi jatkaa jälkikuivausta ja seuraa tilannetta. Vimpelin molemmille kouluille tehdään putkistoon liittyvät tarkastukset kesään mennessä. Vimpelin teknisestä toimesta kerrotaan, että putkirikko ei vaikuta koulun toimintaa, opiskelu jatkuu normaalisti. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.