Onditia esitetään Lappajärven kirkkoherraksi

Julkaistu:

Aihe:

Kirkkoneuvosto esittää Lappajärven kirkkoherraksi Zacharias Onditia. Eilen illalla ehdokkaat olivat seurakuntalaisten tentattavina vaalipaneelissa.

Useita kymmeniä kuulijoita keränneessä vaalipaneelissa kirkkoherran virkaa hakeneet Onditi ja Aki Paavola kertoivat vastustavansa naispappeutta mutta tekevänsä tarvittaessa yhteistyötä myös naispappien kanssa. Kumpikaan ei ole valmis vihkimään samaa sukupuolta olevia avioliittoon.
Paneelin jälkeen kokoontunut kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle Lappajärven vt. kirkkoherrana parhaillaan toimivan Onditin valintaa tehtävään. Paavola on Evijärven kirkkoherra.

Mainos

Kirkkovaltuusto tekee valinnan kokouksessaan 9. helmikuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.