Alajärvelle halutaan rakentaa puualan keskittymä

Hoiskossa toimiva CLT Finland Oy haluaa rakentaa Alajärvelle puualan osaamiskeskittymän. Maarit Liikala vetää CLT:n hyödyntämisen arvoketjun selvittäminen-hanketta, jossa etsitään yhteistyömahdollisuuksia ja uutta osaamista massiivipuun jalostuksen arvoketjuun. Käytännön tasolla yhteistyökumppaneita halutaan saada eri osaamisaloilta rakentamisesta teknologiaan ja tutkimus- sekä oppilaitoksiin. Käytännön tasolla tarjolla on töitä esimerkiksi uusille yrittäjille, jotka ovat vailla liikeideaa, vinkkaa Liikala.

CLT Finland Oy haluaa rakentaa brändiä HOISKO-tuotenimen alla. Hankkeessa etsitään myös uusia käyttökohteita sen tuotteelle, ristiin liimatulle puulle, jota työstetään levyksi.

Vimpeliläinen Liikala on työskennellyt aikaisemmin Ruukilla ja Jpyp:n palkkalistoilla. Hän vetää nyt ensimmäistä yrityksen koordinoimaa Aisapari-hanketta Järviseudulla.

Lue aiheesta lisää: JS 4/2016

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.