Alajärvelle halutaan rakentaa puualan keskittymä

Hoiskossa toimiva CLT Finland Oy haluaa rakentaa Alajärvelle puualan osaamiskeskittymän. Maarit Liikala vetää CLT:n hyödyntämisen arvoketjun selvittäminen-hanketta, jossa etsitään yhteistyömahdollisuuksia ja uutta osaamista massiivipuun jalostuksen arvoketjuun. Käytännön tasolla yhteistyökumppaneita halutaan saada eri osaamisaloilta rakentamisesta teknologiaan ja tutkimus- sekä oppilaitoksiin. Käytännön tasolla tarjolla on töitä esimerkiksi uusille yrittäjille, jotka ovat vailla liikeideaa, vinkkaa Liikala.

CLT Finland Oy haluaa rakentaa brändiä HOISKO-tuotenimen alla. Hankkeessa etsitään myös uusia käyttökohteita sen tuotteelle, ristiin liimatulle puulle, jota työstetään levyksi.

Vimpeliläinen Liikala on työskennellyt aikaisemmin Ruukilla ja Jpyp:n palkkalistoilla. Hän vetää nyt ensimmäistä yrityksen koordinoimaa Aisapari-hanketta Järviseudulla.

Lue aiheesta lisää: JS 4/2016

Jaa juttu: