IL: Evijärven ja Vimpelin Siwat Keskon yt-listalla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kesko on aloittanut isot yt-neuvottelut, joiden seurauksena 114 kaupan kohtalo on vaakalaudalla.

Asiasta kertoo Iltalehti.
Eräs näistä kaupoista on Evijärven Siwa. 53 kaupan kohdalla Kesko selvittää, onko liiketoimintaa mahdollista jatkaa kestävällä tavalla. Evijärven Siwa on tällä listalla. Toisella listalla on 61 kauppaa, joita Kilpailu- ja kuluttajavirasto pitää ongelmallisena paikallisen kilpailutilanteen kannalta. Virasto on velvoittanut Keskoa luopumaan kaupoista, minkä seurauksena näissä kaupoissa käydään yt-neuvottelut. Vimpelin Siwa on tällä toisella listalla.

Juttua ja otsikkoa muokattu 4.1. kello 11.08. Lisätty tieto, että myös Vimpelin Siwa on Keskon listalla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.