Simulaattorilla pimeää päin

 Ajokorttia suorittavat voivat ajaa pakollisen pimeän ajon kurssin simulaattorilla.

Lappajärven Autokoulussa henkilöautokurssia suorittavat ajavat pimeän ajon kurssin uudella ajosimulaattorilla. Muun muassa ajovalojen vaihdot, hätävilkun käyttö, jalankulkijan kohtaaminen ja ohitustilanteet tulevat simulaattorin kautta tutuiksi. Jos ajokorttia suorittaa kesällä, pimeän ajo jäisi ilman simulaattoria syksyyn tai talveen.

Lue lisää aiheesta huomenna Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.