Traktori suistui puroon Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Poliisi tutkii tapaninpäivänä tapahtunutta traktorionnettomuutta Alajärvellä.

Tammentiellä hytitön vanha traktori suistui puroon kuljettajan ja toisen matkustajista jäädessä puristuksiin osittain veden alle.
Hieman yhden jälkeen iltapäivällä tamperelainen mies kuljetti hytitöntä Nuffield-merkkistä traktoria Tammentiellä kohti Korpelantietä. Traktorin perään oli kytketty ns. sontatalikko, jonka päällä oli kuormalava ja siinä istumassa matkustajina pariskunta.
Loivassa alamäessä jäisellä lumen peittämällä tiellä kuljettaja menetti traktorin hallinnan ja traktori suistui kulkusuunnassaan oikealle Keltipuroon kylki edellä.
Talikon päällä matkustajana istunut mies ehti hypätä kyydistä pois ennen puroon suistumista, mutta nainen jäi jalastaan talikkoon kiinni.Traktorin kuljettaja jäi renkaan alle puristuksiin osittain veden alle.
Läheisestä talosta saadulla traktorilla saatiin puronpohjalla kyljellään olevaa traktoria siirrettyä, että kuljettaja saatiin renkaan alta pois ennen pelastusyksiköiden paikalle tuloa. Traktorin kuljettaja ja jalastaan kiinni jäänyt nainen saivat vammoja ainakin lantioonsa, kyydistä hypännyt mies valitteli selkäänsä ja kaikki toimitettiin sairaalahoitoon.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.