Lönnmarkin ura jatkuu Vedossa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Veto tiedotti aatonaattona, että koko Superpesis-uransa Vimpelin Vetoa edustanut Tuomo Lönnmark on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

35-vuotias Vetelin Urheilijoiden kasvatti on edustanut Vimpelin Vetoa kaudesta 2003 lähtien. Veto nousi miesten Superpesikseen vuonna 2004. Vedon etukenttäpelaajalla on tilillään 338 runkosarjan ottelua ja 13 kautta Superpesiksessä. ”Lönni” on valittu kerran miesten Itä-Länteen. Palkintokaapissaan hänellä on kaksi miesten Superpesis-kultaa, viisi hopeaa ja yksi pronssi.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.