Talousnäkymät kohentuneet

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin kunta tiedotti tiistaiaamuna ensi vuoden talousarviostaan ja vuosien 2018 ja 2019 taloussuunnitelmastaan. Viime vuonna kriisikuntana olleen Vimpelin ensi vuoden tuloksen arvellaan olevan ylijäämäinen 946 382 euroa. Vuosien 2018 ja 2019 talousarvioista tulee plusmerkkiset. Vimpelissä uskotaan, että alijäämät on katettu vuoden 2018 tilinpäätöksessä. Viime vuoden tilinpäätöksessä on kattamatonta alijäämää 2,2 miljoonaa euroa. Kunta investoi ensi vuonna muiden muassa viemäriverkkoon, katuvalaistukseen, latukoneeseen, omatoimikirjastoon, Opintien kevyenliikenteen siltaan ja päiväkodin piha-alueen kunnostukseen ja asvaltointiin.

Vimpelin valtuusto käsittelee vuoden 2017 talousarviota ensi maanantain kokouksessaan.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.