Vimpelin yrittäjäpalkinto Plastecille

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vuoden yrittäjä -palkinto annettiin tänään Esa ja Sari Salmelan luotsaamalle Plastec Finland Oy:lle. Yrityksen asiakkaita ovat valmistavan teollisuuden toimijat. Plastec valmistaa muiden muassa läpivientejä ja paloluukkuja kattoteollisuuden tarpeisiin. Salmelat ovat investoineet yritykseen muiden muassa laajentamalla toimitiloja sekä panostamalla laitekantaan, robotiikkaan, tuotekehitykseen ja henkilöstön osaamiseen. Yrittäjäpariskunnan lisäksi Plastecilla työskentelee viisi muuta henkilöä. Yli 20 vuoden yrittäjätaipaleen tähän mennessä tehneen Esa ja Sari Salmelan sekä Plastecin kuulumisia voi lukea ensi keskiviikon Järviseudun Sanomista.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.