Alajärvi investoi ja saneeraa innolla

Alajärven kaupunginvaltuusto päätti eilen, että ensi vuoden budjettiin varataan miljoona euroa ylipainehallin rakentamiseen. Monitoimihalli nousee vuonna 2018. Ely-keskukselta voidaan saada jopa 600 000 euron investointiavustus ylipainehalliin, jota hyödyntävät harjoittelussa pesä- ja jalkapallo sekä yleisurheilu. Monitoimihallin kustannuksista valtio korvannee 750 000 euroa, jolloin hankkeista jäisi maksettavaa yhteensä vajaat 4 miljoonaa euroa, mikäli kustannusarviot pitävät paikkansa.

Lisäksi valtuusto päätti luopua kehitysvammaisten ohjatun ja tuetun asumisen palvelusetelistä ja kaupunki hakee nyt uudelleen ARA:lta avustusta 8-paikkaisen asuntoyksikön rakentamiseen. Sen kustannusarvio on noin 1,5 miljoonaa euroa. Asuntolan paikka on suunniteltu terveyskeskuksen ja eläinlääkärin talon läheisyyteen. Vastaus ARA:lta saataneen tammi-helmikuussa.

Mainos

Terveyskeskuksen laaja saneeraushanke on käynnistynyt. Urakan kustannusarvio on noin 4,5 miljoonaa, josta uudisrakentamisen osuus on 60-70 prosenttia. Päiväkodin rakennustyöt Kullanmutkan alueella ovat käynnistyneet ja hirrestä valmistuvan Mäntymäen päiväkodin hinta tulee olemaan noin 2,2 miljoonaa euroa. Koulukeskuksen laaja saneeraus puolestaan on jo loppupuolella.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.